Skip to content
22 07 86 86 tilvalg@solskjermingsgruppen.no Bestill tilvalg

Hva er tilvalg?

Tilvalg er oppgraderinger av materialer/innredning man kan velge til en ny bolig utover «standard pakke». Ofte er dette oppgradering, slik som kjøkken, fliser eller gulv. Eller tilføying av nye elementer til boligen slik som solskjerming.

Hvordan bestiller jeg tilvalgsprodukter?

Når vi har mottatt alle kundelister fra entrepenør vil vi sende ut invitasjoner pr epost med brukernavn og passord for innlogging til denne portalen. Deretter kan du følge enkle anvisninger for å bestille solskjermingtilvalg til din nye bolig. Har du noen spørsmål eller trenger hjelp kan du ringe oss på 22 07 86 86.

Hva er forskjellen på innvendig og utvendig solskjerming?

Generelt vil utvendig solskjerming skjerme for lys og varme til å komme inn i boligen. Innvendig solskjerming stopper også lys, men i liten grad varme inn. Innvendig solskjerming vil derimot effektivt kunne hindre varmen til å slippe ut av boligen. Så en kombinert bruk av utvendig og innvendig solskjerming vil øke komforten of minke strømforbruket hele året.

Trenger man solskjerming i Norge?

Absolutt! Selv om vi bor i nord har vi mye sol. Grunnet Norges geografiske plassering på kartet, er vi veldig utsatt for lav sol i motsetning til land nærmere ekvator. Det gjør at behovet for solskjerming er reel. Solskjerming vil kunne stoppe varmen og sjenerende lys til å entre boligen på dagen, samt minke varmetapet på kvelden. Solskjerming kan også fungere som innsynsskjerming og således brukes hele året.

Jeg har glemt passordet til tilvalgsportalen!

Bruk glemt passord funksjonen ved login knappen.

Hvordan betaler jeg for varene jeg bestiller?

Bestiller du solskjermingstilvalg vil dette være en del av boligen din og beløpet betales til utbygger/entrepenør ved overtagelse.

Kan jeg bestille andre typer av produkter eller farger/duker?

Utvendig solskjerming som tilvalg er på forhånd bestemt av arkitekt med tanke på farger/duker, typer og plassering. Du kan da ikke bestille utvendig solskjerming andre steder enn der det er markert på plantegningen. Når det gjelder innvendig solskjerming er det du som er sjefen! Her kan du velge hva du vil av av farger, duker eller typer. Alle leilighets eiere blir kontakten etter innflytting mtp innvendige produkter.

Kan jeg se solskjermingsproduktene før jeg bestemmer meg?

Det kan du! Vi har alle produktene montert på vårt showroom i Ole Deviks vei 38.

Hva slags betjeningmuligheter har produktene?

Alle utvendige produkter er motoriserte og leveres med fjernkontroll eller trådløs veggbryter

Back To Top